Las moléculas que comemos
El 7 de junio se celebra el Día Mundial de la Inocuidad de los Alimentos

Egilea: Inmaculada Yruela Guerrero e Isabel Varela- Nieto (eds.)
Argitaratzailea: CSIC
Eremu tematikoa: Salud, relaciones y desarrollo personal
Orri kopurua: 176
Argitaratze-data: Mayo 2023
Formatua:
NIPO:
ISBN:
Papera (Gaztelania)
833-23-024-4
978-84-00-11133-5
PDF (Gaztelania)
833-23-025-X
978-84-00-11134-2
Inprimakia behar bezala bidali da. Eskerrik asko iruzkinagatik.
Hautatu zein errore-mota adierazi nahi duzun
-
Esteketako batek inolako orritara ez daramala detektatu baduzu...
-
URL errore bat aurkitu baduzu esteka batean...
-
Edukian errore bat detektatu baduzu...
-
Edukia ez dela erakusten detektatu baduzu...
-
Informazioa erabilgarria izan ez bazaizu...