Nutrición sostenible y saludable

"El 7 de junio celebramos el Día Mundial de la Inocuidad de los alimentos", informe basado en la evidencia científica que nos acerca a la relación entre los componentes de los alimentos y los efectos beneficiosos para nuestra salud.

portada publicación
Egilea: Institucional
Argitaratzailea: CSIC
Eremu tematikoa: Salud, relaciones y desarrollo personal
Orri kopurua: 62
Argitaratze-data: Octubre 2023

Formatua:

NIPO:

ISBN:

Papera (Gaztelania)

155-24-006-8

PDF (Gaztelania)

833-23-077-X

Saltokiak

Hautatu zein errore-mota adierazi nahi duzun

  • Esteketako batek inolako orritara ez daramala detektatu baduzu...

  • URL errore bat aurkitu baduzu esteka batean...

  • Edukian errore bat detektatu baduzu...

  • Edukia ez dela erakusten detektatu baduzu...

  • Informazioa erabilgarria izan ez bazaizu...