Consell dels Administradors dels Programes Antàrtics Nacionals (COMNAP)

El Consell dels Administradors dels Programes Antàrtics Nacionals (COMNAP - Council of Managers of National Antarctic Programis) és una associació internacional creada en 1988 i formada pels responsables de la coordinació i planificació de les activitats antàrtiques de cada país generalment denominats “Programes Antàrtics Nacionals”. El seu objectiu és desenvolupar i promocionar millors pràctiques en la gestió del suport a la recerca científica en l'Antàrtida, així com reforçar l'aplicació de les recomanacions de les Reunions Consultives del Tractat Antàrtic (RCTA).

El COMNAP és un dels tres observadors de la RCTA i basat en l'experiència dels programes antàrtics nacionals, proporciona assessorament objectiu, pràctic, tècnic i no polític a la Reunió Consultiva del Tractat Antàrtic.

COMNAP té grups d'experts al mig ambient, seguretat, operacions aèries, navegació, medicina, energia i tecnologia, formació i difusió i com a organització desenvolupa projectes propis per garantir millors pràctiques en l'Antàrtida.

Actualment COMNAP està format per 32 Membres entre els quals es troba Espanya des de 1990, i 5 programes observadors.

Seleccioneu el tipus d’error que voleu informar

  • Si heu detectat que un dels enllaços no porta a cap pàgina...

  • Si heu detectat un error d’URL en un enllaç...

  • Si heu detectat un error en el contingut...

  • Si heu detectat que el contingut no es mostra...

  • Si la informació no us ha estat d’utilitat...