Projectes de la campanya antàrtica 2020-2021

imagen proyectos de la campaña antártica 220-2021

La XXXIV Campanya Antàrtica Espanyola acollirà 13 projectes de recerca, dels quals 9 estan finançats per l'Agència Estatal de Recerca (AEI) i quatre que són sèries històriques. A més, com cada campanya, es comptarà amb el suport de l'Agència Estatal de Meteorologia per a la predicció i observació i informació meteorològica i climatològica durant la campanya antàrtica.

El Comitè Polar Español ha coordinat la preparació de la campanya i especialment l'adaptació de protocols i les accions davant la pandèmia de Covid-19. L'objectiu és desenvolupar el programa científic en l'Antàrtida amb seguretat, de manera que cap de les persones participants s'enfronti a la malaltia i que el Continent Antàrtic continuï estant lliure del virus. La coordinació institucional ha estat, aquest any més que mai, imprescindible per al desenvolupament segur/segur de la campanya.

En aquesta campanya, Espanya s'ha vist obligada a limitar la participació de projectes estrangers en les seves instal·lacions a causa de les dificultats imposades per les condicions de la pandèmia.

Seleccioneu el tipus d’error que voleu informar

  • Si heu detectat que un dels enllaços no porta a cap pàgina...

  • Si heu detectat un error d’URL en un enllaç...

  • Si heu detectat un error en el contingut...

  • Si heu detectat que el contingut no es mostra...

  • Si la informació no us ha estat d’utilitat...