Xarxa de Laboratoris d'Alta Seguretat Biològica (RLASB)

En aquesta xarxa s'inclouen laboratoris d'alta seguretat biològica de titularitat pública, oberts a la comunitat científica nacional i internacional, que per les seves dimensions i característiques ofereixen una oportunitat única per realitzar estudis que no serien viables en altres instal·lacions.

Laboratori d'Alta Seguretat Biològica del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CISA)

Va ser creat en 1993. Aquest Centre està situat en Valdeolmos (Madrid) i depèn del de l'Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA), dependent del CSIC. Les seves instal·lacions aconsegueixen el Nivell de Contenció Biològica 3 (NCB-3 segons l'Organització Mundial de la Salut, i 4 de l'Organització Mundial de Sanitat Animal). Dos dels seus 40 laboratoris estan habilitats per realitzar treballs de recerca i desenvolupament amb virus exòtics d'alt risc que poguessin afectar a l'ésser humà (NCB-3+, la més alta del territori nacional).

Laboratori d'Alta Seguretat Biològica del Centri de Recerca en Sanitat Animal (CReSA)

Aquesta Infraestructura forma part del Centri de Recerca en Sanitat Animal situat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És una fundació pública creada en 1999 a iniciativa de la UAB i de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Els seus principals objectius, són la recerca, desenvolupament tecnològic, transferència i educació en el camp de la sanitat animal i totes les seves conseqüències en la salut pública.

icono-contacto

Red de Laboratorios de Alta Seguridad Biológica (RLASB)

Contacto web

Seleccioneu el tipus d’error que voleu informar

  • Si heu detectat que un dels enllaços no porta a cap pàgina...

  • Si heu detectat un error d’URL en un enllaç...

  • Si heu detectat un error en el contingut...

  • Si heu detectat que el contingut no es mostra...

  • Si la informació no us ha estat d’utilitat...