Sala Blanca Integrada de Micro i Nano Fabricació del Centre Nacional de Microelectrònica (SBCNM)

La Sala Blanca integrada de Micro i Nano fabricació (SBCNM) és una ICTS dedicada al desenvolupament i aplicació de tecnologies innovadores en el camp de la microelectrònica, juntament amb altres Micro / Nanotecnologies emergents. Està integrada administrativament en el Centre Nacional de Microelectrònica - Institut de Microelectrònica de Barcelona - (IMB-CNM), un centre d'investigació pertanyent al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

Des de la seua creació, la SBCNM és la principal instal·lació de suport a l'activitat d'I + D de l'IMB-CNM. Encara que clarament definida en els seus recursos, les polítiques i la missió, la SBCNM necessita ser entesa en el marc de l'IMB-CNM. La Sala Blanca dona servici no solament als grups d'investigació de l'IMB-CNM, sinó que també és un centre d'accés obert amb una àmplia orientació científica i tècnica en el camp dels dispositius, circuits i sistemes basats en la micro i nanotecnologia.

La SBCNM, depèn del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i es gestiona com a part de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona, situat a Bellaterra.

icono-contacto

Sala Blanca Integrada de Micro y Nano Fabricación del Centro Nacional de Microelectrónica (SBCNM)

Carrer dels Til·lers. Campus Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) 08193. Cerdanyola del Vallès (Bellaterra) Barcelona.

935 947 700

info@imb-cnm.csic.es

https://www.imb-cnm.csic.es/es

Seleccioneu el tipus d’error que voleu informar

  • Si heu detectat que un dels enllaços no porta a cap pàgina...

  • Si heu detectat un error d’URL en un enllaç...

  • Si heu detectat un error en el contingut...

  • Si heu detectat que el contingut no es mostra...

  • Si la informació no us ha estat d’utilitat...