Museu Nacional de Ciència i Tecnologia

Conserva més de 17 mil objectes entre instruments científics, aparells tecnològics, vehicles de transport, màquines i ferramentes industrials que daten del segle XVI fins a l’actualitat. “Testimonis” únics de l’evolució de la ciència i la tecnologia amb seu a Madrid i la Corunya.

Reial Jardí Botànic

Centre d’investigació i exhibició que acull una mostra de 5 mil espècies de plantes vives per a promoure el coneixement, la conservació i el gaudi de les plantes i del seu medi natural. També organitzen programes educatius i visites guiades.

Museu Geominer

Conserva importants col·leccions de minerals, roques i fòssils, i disposa de jaciments significants del registre mundial. Entre els seus objectius hi ha l’estudi i la difusió del patrimoni geològic, mineralògic i paleontològic espanyol.

Museu Nacional de Ciències Naturals

Col·leccions científiques, exposicions i activitats educatives que promouen la transmissió del coneixement de la diversitat del món natural a la societat. El museu també desenrotlla investigacions científiques capdavanteres en àrees com la paleobiologia, la geologia, l’ecologia o el canvi climàtic.

Residència d’Estudiants

Propicia un diàleg permanent entre ciències i arts i actua com a centre de recepció de les avantguardes internacionals. Un espai obert al debat, la reflexió crítica i la creació, en la qual s’allotgen cada any prop de tres mil investigadors, artistes i altres professionals.

Casa de la Ciència

La Casa de la Ciència és el centre de divulgació científica del Consell Superior d’Investigacions Científiques a Sevilla. Oferix al públic exposicions sobre vida invertebrada, mol·luscos o visites virtuals a la Reserva Biològica de Doñana. També disposa d’un planetari.

Seleccioneu el tipus d’error que voleu informar

  • Si heu detectat que un dels enllaços no porta a cap pàgina...

  • Si heu detectat un error d’URL en un enllaç...

  • Si heu detectat un error en el contingut...

  • Si heu detectat que el contingut no es mostra...

  • Si la informació no us ha estat d’utilitat...