Xarxa de Laboratoris d'Alta Seguretat Biològica (RLASB)

En esta xarxa s'inclouen laboratoris d'alta seguretat biològica de titularitat pública, oberts a la comunitat científica nacional i internacional, que per les seues dimensions i característiques oferixen una oportunitat única per a realitzar estudis que no serien viables en altres instal·lacions.

Laboratori d'Alta Seguretat Biològica del Centre d'Investigació en Sanitat Animal (CISA)

Va ser creat en 1993. Este Centre està situat en Valdeolmos (Madrid) i depèn del de l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA), dependent del CSIC. Les seues instal·lacions aconseguixen el Nivell de Contenció Biològica 3 (NCB-3 segons l'Organització Mundial de la Salut, i 4 de l'Organització Mundial de Sanitat Animal). Dos dels seus 40 laboratoris estan habilitats per a realitzar treballs d'investigació i desenvolupament amb virus exòtics d'alt risc que pogueren afectar a l'ésser humà (NCB-3+, la més alta del territori nacional).

Laboratorio de Alta Seguridad Biológica del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA)

Esta Infraestructura forma part del Centre de Recerca en Sanitat Animal situat en el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). És una fundació pública creada en 1999 a iniciativa de la UAB i de l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Els seus principals objectius, són la investigació, desenvolupament tecnològic, transferència i educació en el camp de la sanitat animal i totes les seues conseqüències en la salut pública.

icono-contacto

Red de Laboratorios de Alta Seguridad Biológica (RLASB)

Contacto web

Seleccioneu el tipus d’error que voleu informar

  • Si heu detectat que un dels enllaços no porta a cap pàgina...

  • Si heu detectat un error d’URL en un enllaç...

  • Si heu detectat un error en el contingut...

  • Si heu detectat que el contingut no es mostra...

  • Si la informació no us ha estat d’utilitat...